Gyártók

Facebook

Fizetési és szállítási feltételek, általános tudnivalók

 

Fizetés

-Utánvétel: fizetés az áru átvételekor a szállítónak

-Előre utalás:

Jogosult neve: Moby Bt

Bankszámla szám: CIB Bank:10702143-68511225-51100005

Közlemény rovatba: a regisztrált e-mail címe vagy a rendelés sorszáma.


Szállítás

A szállítás a Magyar Posta Mpl csomagküldő szolgálattal történik.

14900 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes, ez alatt egységesen bruttó 1400 Ft.


Előreutalás esetén a szállítás 1150 Ft (kivéve ha a rendelés 14900 Ft feletti, ekkor ingyenes).

 

Telki (2089 Telki Muskátli utca 1/b) virágboltunkban is átveheti megrendelését (Bolti átvétel).

 

A megrendelését 1-5 munkanap alatt tudjuk elküldeni csomagküldő szolgálattal. A futár kétszeri kézbesítést vállal, ha Ön a második kisérletnél sincs jelen 5 napig az Önhöz legközelebbi Postán átveheti a csomagot.

 

Adatvédelem:

A regisztrált felhasználók adatait nem adjuk ki 3. személy részére, kivéve a szállítónak amik a szállításhoz szükségesek.


Vevőszolgálati címünk:

E-mailben kapcsolatfelvétel

Telefonszám: +3620-4644-111(hétköznap 08:00-17:00 között) itt mindenben a segítségére leszünk. Az áru átvételekor legyen kedves minden esetben a számlán vagy szállítólevélen feltüntetett termékeket összevetni a csomagban összekészített termékekkel. Abban az esetben, ha a számlán vagy szállítólevélen szereplő termék nem szerepel a csomagban, legyen kedves azt felénk jelezni. Kibontott terméket csak gyári hiba (nincs összevarrva, esetleg lyukas és nem használt) esetén cserélünk, és kérjük először telefonáljon vagy írjon e-mailt a további teendőket megbeszéljük, természetesen kicseréljük a terméket vagy a következő vásárlásnál jóváírjuk a termék árát. 

A hatályos Magyar Törvények szerint a Vásárló vásárlási szándékától 8 napon belül indoklás nélkül elállhat. A vásárlás  a 17/1999 sz. Korm. rendelet szerinti feltételekkel jön létre.

Az elállás pontos feltételei: 
A Vevő elállási jogát gyakorolhatja a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a törvény szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.Írásban történő elállás esetén az elállási nyilatkozatot 8 munkanapon belül elegendő elküldeni. A Moby Bt. a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríti abban az esetben ha a termék eredeti állapotában visszaérkezik. A Moby Bt.  követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségek a Vevőt terhelik.


Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 FT
Összesen 0 FT

Kosár Fizetés

Hírlevél