Gyártók

Facebook

Szállítás

A megrendelését 1-4 munkanap alatt tudjuk elküldeni csomagküldő szolgálattal vagy webáruházas rendelése (Bolti átvétel) személyesen is átvehető üzletünkben. A futár kétszeri kézbesítést vállal, ha Ön a második kisérletnél sincs jelen 5 napig az Önhöz legközelebbi Postán átveheti a csomagot.


Vevőszolgálati címünk: 2080 Pilisjászfalu Szivárvány utca 16. Telefonszámunk: +3620-4644-111 (hétköznap 08:00-17:00 között) itt mindenben a segítségére leszünk. Az áru átvételekor legyen kedves minden esetben a számlán vagy szállítólevélen feltüntetett termékeket összevetni a csomagban összekészített termékekkel. Abban az esetben, ha a számlán vagy szállítólevélen szereplő termék nem szerepel a csomagban, legyen kedves a számla vagy szállítólevélre írásban rávezetni reklamációját, és a hiányzó áru értékével kevesebb összeget fizetni a futár részére. Kérem, figyeljen arra, hogy az Önnél maradó számlán is szerepeljen ugyanaz a reklamációs szöveg, mint a futárnál maradó számlán és a fizetett összeget is tüntesse fel. Kibontott terméket csak gyári hiba (nincs összevarrva, esetleg lyukas és nem használt) esetén cserélünk, és kérjük először telefonáljon vagy írjon e-mailt a további teendőket megbeszéljük, természetesen ki cseréljük a terméket vagy a következő vásárlásnál jóváírjuk a termék árát. 

A hatályos Magyar Törvények szerint a Vásárló vásárlási szándékától 8 napon belül indoklás nélkül elállhat. A vásárlás  a 17/1999 sz. Korm. rendelet szerinti feltételekkel jön létre.

Az elállás pontos feltételei: 
A Vevő elállási jogát gyakorolhatja a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a törvény szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.Írásban történő elállás esetén az elállási nyilatkozatot 8 munkanapon belül elegendő elküldeni. A Moby Bt. a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríti abban az esetben ha a termék eredeti állapotában visszaérkezik. A Moby Bt.  követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségek a Vevőt terhelik.


Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 FT
Összesen 0 FT

Kosár Fizetés

Hírlevél